Fight Academy

Mike’s Gym Fight Academy verzorgt diverse opleidingen tot kickboksleraar. Mike’s Gym Fight Academie geeft opleidingen volgens de werkwijze van Mike Passenier en met het Mikes Gym DNA als rode draad door de opleidingen heen.

De opleidingen worden naast Mike Passenier gegeven door experts op het gebied van techniek, training, voorbereiding, trainingsleer, didactiek en opvoedkunde.

Leerzaam, leuk en we helpen je ook na de opleiding verder wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt.

Graag tot ziens bij een van onze opleidingen!

Wanneer je een vraag hebt of wil inschrijven voor een opleiding kun je ons bereiken per mail

of per messenger via onze facebook pagina mikesgymfightacademy.

We staan je graag te woord!!

Level 1 opleiding

Onze kickboksleraar level 1 opleiding bestaat uit 7 opleidingsdagen, en een examendag. De opleiding is gericht op het trainen van mensen die de ambitie hebben om kickbokstrainer te worden. Het is een zeer toegankelijke opleiding waarbij het mogelijk is in te stromen voor iedereen die beginnende tot matige kickboks ervaring heeft met een passie voor de sport kickboksen, en van een van de beste trainers ter wereld wil leren.

In deze opleiding worden alle basistechnieken doorgenomen, hoe deze methodisch worden opgebouwd en hoe alle diverse werkvormen didactisch worden geïmplementeerd in een trainingsprogramma, volgens het Mike’s Gym DNA van Mike Passenier. Ook komt in de opleiding een aantal algemene zaken aan bod, waaronder: hoe om te gaan met etiquette, normen en waarden, aansprakelijkheid, juridische zaken en regelgeving, en staat veiligheid uiteraard op nummer één.

Voor deze opleiding zijn de gebruikelijke kickboks spullen benodigd. Dit zijn: een broek en T-shirt, handschoenen, scheenbeschermers, bitje, en voor de dames zijn borstbeschermer, en voor de heren een toc.

Op zondag 10 mei starten we met de Nederlandse versie van onze level 1 opleiding. De Engelstalige versie is in ontwikkeling.

Word jij in 3 maanden tijd opgeleid tot Mike’s Gym Fight Academy Level 1 Kickbokstrainer?

Agenda

Level 1 NL versie: 8 zondagen van 9.30 tot 15.30

Dag 1   20 september 2020   |   Dag 2   27 september 2020   |   Dag 3   4 oktober 2020

Dag 4   11 oktober 2020   |   Dag 5   18 oktober 2020   |   Dag 6   25 oktober 2020

Dag 7   1 november 2020   |   Dag 8   8 november 2020  (examendag)

Level 1 ENG versie/Enlish Version to be anounched